Киев, Позняки, ул. А. Ахматовой, 32/18
Пн-Сб з 9:00 до 19:00
Facebook Instagram Youtube
(067) 422-05-03
Меню
(067) 422-05-03
23.09.2021

❞  Брекет-система - це спеціальна стоматологічна конструкція, що дозволяє виправити прикус, вирівняти зубний ряд.

Порушений прикус і нерівний зубний ряд є не тільки естетичною проблемою. Проблеми зубного ряду здатні приводити до серйозних стоматологічних патологій, провокувати захворювання травної системи (гастрит, виразкова хвороба), викликати нічне хропіння і порушення дихання.

Ортодонтичне лікування брекетними системами - це тривалий і багатоетапний процес. Воно починається з первинного звернення до ортодонта, консультації та огляду.

Консультація ортодонта в нашій клініці коштує 250 грн. У деяких випадках, у вартість первинної консультації може бути включена ціна оглядового панорамного знімка щелеп, він необхідний для планування подальшого лікування.


Різновиди брекет систем

➜ Скільки коштує поставити брекети в стоматології S'Dental в Києві? Вартість ортодонтичного лікування залежить від виду системи та матеріалу з якого вона виготовлена.

У нашій клініці можна поставити наступні види брекетних конструкцій:

  1. Металеві. Є класичним ортодонтичним методом лікування, здатні впоратися навіть зі складними і запущеними ситуаціями, важкими аномаліями прикусу. Вони помітні в ротовій порожнині при розмові та посмішці, і незважаючи на те, що носити брекети модно, деякі люди дотепер їх соромляться, віддають перевагу менш помітним варіантам.
  2. Сапфірові. Це ідеальне рішення для пацієнтів, для яких важливий їх зовнішній вигляд. Вони практично не помітні в ротовій порожнині, і більше схожі на прикрасу.

➜ Які краще поставити брекети, з металу або сапфіру? Перші ідеально підходять для лікування складної деформації прикусу, вони швидше сапфірових вирівнюють зубний ряд. Сапфірові ортодонтичні системи значно дорожче металевих через високу вартість матеріалу. Вони виглядають естетично і привабливо.


Скільки коштує поставити металеві брекети?

Вибираючи різновид брекетів, лікар стоматолог в нашій клініці враховує не тільки індивідуальні анатомічні особливості пацієнта, але і його фінансові можливості.

Брекет-система з металу здатні витримати жувальне навантаження, не ламаються, призводять до швидкого результату. Вартість таких брекетів в стоматології S'Dental в Києві варіюється від 9000 грн.

Ціна на установку сапфірових брекетів вище, ніж металевої і становить від 14 000 грн. Їх ціна пояснюється складністю виготовлення і дорогим матеріалом - сапфіра.

Ціна на брекети в нашій стоматології СДентал одна з найдоступніших в Києві. Якщо ви хочете мати гарний зовнішній вигляд під час корекції зубного ряду, цей варіант саме для вас.

Вартість корекції прикусу брекетами Insignia

Брекетна система Insignia - це преміальна високотехнологічна конструкція, що виготовляється індивідуально для кожного пацієнта в лабораторії по його зліпкам. Головною перевагою системи Insignia є можливість точного комп'ютерного моделювання отриманого результату. Завдяки індивідуальній розробці під кожного пацієнта бажаний ефект досягається швидше.

Вартість індивідуальної брекет-системи Insignia залежить від її матеріалу, може бути металевою або керамічної, сапфіровою.

Скільки коштує самолігуючі система корекції прикусу?

Самолігуючі система корекції зубного ряду - це інноваційна стоматологічна методика. При установці самолігуючих брекетів не використовують резинки (лігатури), дуга фіксується в спеціальних пазах. У нашій клініці можна встановити самолігуючу брекет-систему Damon (Даймон).

Така конструкція більш комфортна у використанні, завдяки тому, що дуга легко ковзає по пазах, зуби не піддаються зайвому тиску, корекція прикусу проходить безболісно, ​​що не натираються м'які тканини ротової порожнини.

Вартість самолігуючих брекетів Даймон залежить від їх різновиду:

  1. Брекет-система Damon Clear виготовляється з полікристалічного алюмінію, повністю прозорого матеріалу. За зовнішніми властивостями вони нагадують сапфірові конструкції, а по міцності не поступаються металевим.
  2. Брекет-система Damon Q - конструкція з металу, за допомогою якої можна вирішити навіть виражені, аномальні порушення прикусу і рівності зубного ряду.

Альтернативне рішення брекетів (можуть виступати пластинки, трейнери, капи)

Чи можна обійтися без брекетних систем при виправленні прикусу та вирівнюванні зубів?  -У деяких випадках так!

У нашій клініці є безліч різних ортодонтичних методик лікування, які виступають альтернативою брекетним конструкцій:

Пластинки - це знімні конструкції, які використовуються для виправлення прикусу. Найбільш ефективні при використанні в дитячому віці, але іноді, при незначних відхиленнях їх можна поставити у дорослих. Одним з переваг такого методу є доступна вартість.

Трейнери - це знімні ортодонтичні конструкції, що нагадують капи. Ними можна виправити незначні відхилення прикусу, зняти спазм жувальних м'язів, усунути зубну нерівність, проблеми з ковтанням у дітей. Трейнери можна поставити для закріплення отриманих результатів вирівнювання зубів. Виготовляються з м'яких матеріалів, комфортні при носінні.

Капи - знімні м'які конструкції. З їх допомогою можна усунути велику кількість патологій прикусу, серед яких треми та діастеми. Також можуть застосовуватися при наявності протипоказань до носіння класичних брекетних систем.

Елайнери Invisalign - це преміальні капи, які в деяких випадках можуть бути дуже ефективними. Система Invisalign складається з набору кап, який індивідуально виготовляється в лабораторії після тривимірного моделювання. Можуть застосовуватися як у дітей, так і у дорослих. Пацієнту потрібно носити капи в потрібній послідовності, дотримуючись призначень ортодонта. Вартість таких елайнерів не дешева, але вони комфортні і візуально не помітні.

Правильно підібрати методику вирівнювання зубів може тільки лікар ортодонт, після детального огляду та обстеження пацієнта. Наші лікарі беруть до уваги анатомічні особливості кожного пацієнта, і при складанні плану ортодонтичного лікування враховують його фінансові побажання.

Ортодонтичне лікування підбирається після панорамної рентгенографії, комп'ютерної томографії. Ціна на обстеження в нашій клініці не висока, а діагностичне обладнання - сучасне і безпечне для пацієнта. Завдяки низькому променевому навантаженню, проводити обстеження можна навіть у дітей.

Записатися
на прийом
в S’DentaL
Залиште заявку, і наш
адміністратор зв'яжеться з Вами для
її підтвердження
Заповніть поле
Заповніть поле

Зв'язатися
З НАМИ

Callback Viber Telephone Support Tech Support
Close