Киев, Позняки, ул. А. Ахматовой, 32/18
Пн-Сб з 9:00 до 19:00
Facebook Instagram Youtube
(067) 422-05-03
Меню
(067) 422-05-03
24.10.2021

Захворюваність на Covid 19 зростає щодня. Але незважаючи на це ви, наші улюблені пацієнти, зможете отримати стоматологічну допомогу в повному обсязі, не побоюючись за своє здоров'я.

Ми, співробітники стоматологічної клініки S'Dental, щодня дотримуємося всіх карантинні норми та правил, дбаємо про безпеку наших відвідувачів.

Правила безпеки лікування зубів під час карантину в стоматології S'Dental:

  • при вході всім відвідувачам вимірюється температура тіла;
  • весь персонал дотримується карантинні правила, носить індивідуальні засоби захисту (маски, респіратори, рукавички);
  • антисептики є в кожному приміщенні;
  • дотримується 15-хвилинний інтервал між пацієнтами в кожному кабінеті, за цей час проводиться антисептична обробка всіх поверхонь і кварцування;
  • регулярно проводиться вологе прибирання усіх приміщень із застосуванням дез-розчинів;
  • до роботи не допускаються співробітники з симптомами захворювання, підвищеною температурою тіла.

Всі інструменти, використовувані в роботі, проходять ретельну чотирьох ступеневу стерилізацію, для цієї мети у нас є окрема кімната, в якій розміщуються стерилізатори. Запечатані в індивідуальні пакети простерилізовані інструменти зберігаються в ультрафіолетових боксах, дістаються і розкриваються безпосередньо перед клієнтом.

Всі витратні матеріали, які ми застосовуємо в роботі, одноразові і якісні, вони пройшли всі етапи сертифікації та відповідають нормам безпеки.

У разі підвищення температури, появи симптомів коронавіруса, просимо вас утриматися від відвідування стоматолога, і завчасно скасувати свій запис. Ми приймемо вас відразу ж, після одужання!

Бережіть себе і будьте здорові! А ми гарантуємо, що ваше відвідування нашої клініки навіть під час карантину в розпал епідемії коронавіруса, буде безпечним і своєчасним.

При зміні правил роботи стоматологічних клінік під час карантину, ми обов'язково вас про це повідомимо. Слідкуйте за нашими новинами на сайті або соціальних сторінках.

Записатися
на прийом
в S’DentaL
Залиште заявку, і наш
адміністратор зв'яжеться з Вами для
її підтвердження
Заповніть поле
Заповніть поле

Зв'язатися
З НАМИ

Callback Viber Telephone Support Tech Support
Close