Киев, Позняки, ул. А. Ахматовой, 32/18
Пн-Сб з 9:00 до 19:00
Facebook Instagram Youtube
(067) 422-05-03
Меню
(067) 422-05-03
18.03.2021

Чарівність усмішки впливає на зовнішність в цілому. Ми пропонуємо естетичні відновлювальні процедури для удосконалення поверхні зубів, відтворення природної білизни і бездоганного їх виду.

Установка вінірів є одним з оптимальних способів лікування, вирівнювання і відновлення зубів, результат від якого зберігається протягом тривалого періоду. Найчастіше пластини фіксуються на передніх зубах (8 нижніх і 10 верхніх), які проглядаються при посмішці, але вініри Е-max можуть встановлюватися і на інших, оскільки можуть витримувати великі навантаження, що недоступно більшості аналогів на ринку.

Переваги вінірів Е-max

  1. Висока міцність і стійкість до барвників (їжа, напої та ін.) І зовнішніх впливів, що досягається внаслідок використання інноваційної технології виробництва.
  2. Легкість конструкції і тривалий період експлуатації (до 10 років) за умови дотримання всіх правил установки і використання.
  3. Гіпоалергенність накладок, завдяки чому пацієнти з індивідуальною непереносністю інших матеріалів для лікування дефектів зубного ряду можуть стати володарями красивої посмішки.
  4. Повна биосовместимость матеріалу, що гарантує відсутність побічних ефектів під час експлуатації.
  5. Наявність матеріалів різних відтінків ступенів прозорості, завдяки чому вдається створити натуральний ефект. Підбір кольору здійснюється за допомогою спеціальної таблиці.
  6. Спосіб виготовлення - пресування в печі, завдяки чому структура склокераміки є однорідною і міцною. Попередньо зроблений зліпок дозволяє виготовити накладку, що ідеально підходить за формою і розміром до натурального зуба пацієнта.
  7. Комфорт під час установки і експлуатації вінірів, перед установкою яких всі зуби обробляються спеціальним антибактеріальним клеєм, що володіє здатністю захищати дентину від карієсу і інших патологій.
  8. Здатність витримувати високі навантаження при установці на жувальні зуби.
  9. Бережна установка інноваційних конструкцій завдяки легкої шліфовці зуба без обточування.
  10. Відсутність необхідності в складному догляді, оскільки на вініри не відкладається зубний камінь і наліт, досить елементарної гігієни порожнини рота.

Установка вінірів Е-max - це відмінний спосіб вирішення багатьох проблем

  • відновлення естетичної привабливості посмішки за рахунок зміни зовнішнього вигляду кожного конкретного зуба;
  • виправлення розташування (розворот або зсув) одного або декількох зубів;
  • зміна натурального відтінку на більш світлий;
  • заповнення міжзубних тріщин;
  • маскування вроджених і набутих емалевих дефектів і ін.

Переваги установки вінірів в клініці S'DentaL

Поставити зубні вініри за доступною ціною в Києві з дотриманням всіх стандартів можна в S'DentaL. Стоматологами-ортопедами буде проведена діагностика і розроблений план лікування, в якому вдало поєднується ціна вінірованія з якістю наданої послуги.

Стоматологи нашего Медичного центру СДентал проведуть реставрацію зубного ряду за найвищими стандартами, детально проконсультують Вас, і підберуть Вам оптимальні процедури за якістю і ціною.

Записатися
на прийом
в S’DentaL
Залиште заявку, і наш
адміністратор зв'яжеться з Вами для
її підтвердження
Заповніть поле
Заповніть поле

Зв'язатися
З НАМИ

Callback Viber Telephone Support Tech Support
Close